Vacature Administratief Medewerker Customer Service

De functie          

Als Administratief Medewerker ondersteun je de afdeling Customer Service. Zo ben je o.a. verantwoordelijk voor het verwerken van Excel lijsten, het uitzoeken van informatie en het verzamelen en verwerken van product data. Hierdoor leer je veel over het assortiment, materialen, verpakkingen, wet- en regelgeving, de organisatie en de klanten. 

Afhankelijk van je eigen inzet, initiatief en motivatie biedt deze functie veel mogelijkheden voor de toekomst! 

Nieuwsgierig geworden?
WERQ personeelsdiensten verzorgt de werving & selectie voor deze functies. Bekijk de volledige vacature via de onderstaande knop.

Volledige vacature

Functie-eisen

Ben jij gestructureerd, beschik je over de juiste communicatieve vaardigheden, ben je accuraat, planmatig en heb je je timemanagement op orde in een hectische en dynamische omgeving? Dan zijn wij nieuwgierig naar jou! 

Je vindt het leuk om gestructureerd te werken en verbeteringen aan te brengen aan de administratieve processen. Daarnaast is het belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst, zowel in woord als geschrift en beschikt over een afgeronde administratieve opleiding. Beheers je daarnaast ook nog de Duitse of Franse taal? Dat zou helemaal fantastisch zijn! Maar ook zonder Duitse of Franse talenknobbel komen we graag met je in contact! 

Ons aanbod

We bieden je een functie met een grote diversiteit aan werkzaamheden, waarbij het zwaartepunt ligt op administratieve taken.  IG Design Group is een internationale, professionele organisatie met een open werksfeer en korte communicatielijnen. Daarnaast kom je te werken in een betrokken team van mensen met een klantgerichte instelling. Het betreft een functie voor 36 uur per week voor langere tijd.  

Interesse in deze functie?
Heb je interesse in deze functie of wil je nog meer informatie over deze vacature? Dat kan uiteraard!

Soliciteer direct! of neem dan contact op met Martine van der Laan van WERQ personeelsdiensten:

Martine van der Laan              
T             06 11 09 55 58
M            m.vanderlaan@werq.nl
​​​

 

Terug