Vacature (junior) Assistent Controller

Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat te maken heeft met de uitdagingen van wereldwijde verstoringen in toeleveringsketens en een hoge kosteninflatie. Een sterke interne beheersing en een diepgaand begrip van kosten, risico's en trends in het bedrijf zijn cruciaal en een primaire verantwoordelijkheid van het Finance team.

 

Door recente veranderingen is er een vacature ontstaan en een interessante kans voor een getalenteerde Assistent Controller (0.8 - 1.0 FTE) om te solliciteren en bij IG Design Group te komen werken.

 

De functie 

Je werkt vanuit Hoogeveen, rapporteert aan de financieel directeur van IG Design Group Europe en werkt nauw samen met de business controller, het lokale Finance team en andere afdelingen waaronder het hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk. In deze rol zal je waardevolle ervaring opdoen als allround financial en je analytische en interpersoonlijke vaardigheden verder ontwikkelen.

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de Assistent Controller zijn:

  • de integriteit en nauwkeurigheid van onze financiële administratie
  • het proces en de tijdigheid van de maandafsluiting
  • het opbouwen van expertise over internationale boekhoudregels, belastingen en andere compliance
  • de oplevering voor externe en interne audits, betrokkenheid bij en coördinatie van audits
  • de voorbereiding van groepsrapportages en andere (niet-)financiële verslaglegging 
  • het onderzoeken, analyseren van en adviseren over budget-, prognose- en kostenverschillen

 

Ons aanbod          

IG Design Group biedt je de mogelijkheid om te werken en een carrière op te bouwen als financieel specialist in consumentengoederen, in een dynamische en commerciële, internationale omgeving:
  • een creatief bedrijf dat voortdurend nieuwe producten, ideeën en mogelijkheden ontwikkelt, met systemen en processen om deze activiteiten zo goed mogelijk te ondersteunen
  • het verwerven van een diepgaand inzicht in onze complexe toeleveringsketen, in duurzame productie en inkoop op wereldschaal en toelevering aan grote en veeleisende Europese retailers
  • een open en innovatieve omgeving, een cultuur die wordt gekenmerkt door het ondernemerschap en de betrokkenheid van een familiebedrijf, met de professionaliteit van een multinational
  • een salaris tussen de €2.600,- en €4.500,- (afhankelijk van je werkervaring), een flexibel thuiswerkbeleid en aanvullende arbeidsvoorwaarden

Functie-eisen

WO/(post-)HBO diploma met enkele jaren werkervaring in controlling of auditing, maar ook zonder werkervaring nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Teamspeler met uitstekende boekhoudkundige vaardigheden, gevorderde kennis van boekhoudregels (IFRS) en een sterke belangstelling voor risk, compliance en business control. De kandidaat is vertrouwd met het gebruik van ERP-software, rapportagetools en Excel, en beheerst Engels in woord en geschrift.

 

Solliciteren
Om te solliciteren, stuur je CV met motivatiebrief naar: humanresources@igdesigngroup.eu. Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Eric Hisken (Finance Director) via 06 43 36 46 75.

 

 

 

Terug