Junior Product Manager

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Junior Product Manager, die voor langere tijd ons team komt versterken!
 

De functie

Het betreft een fulltime functie van 36 uur per week. Als Junior Product Manager ondersteun je de Senior Product Manager met prijsaanvragen en de productontwikkeling voor zowel de standaardcollecties als de klantgebonden producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt verwerken van alle productdata. Hierdoor leer je veel over het assortiment, materialen, verpakkingen, wet- en regelgeving, de organisatie en de klanten. 

Je coördineert, in overleg met de Senior Product Manager, het proces voor het verzamelen van alle productdata en zorg je er voor dat alles volgens planning verloopt. Ook ben je verantwoordelijk voor de sample verzoeken en de offertes en prijslijsten. 

Als Junior Product Manager maak je deel uit van het “Exhibition Project Team”. Daarnaast werk je samen met productmanagers en merchandisers in China om nieuwe producten te maken en heb je intern nauw contact met het inkoopteam om productgegevens af te stemmen.

Ons aanbod

  • Wij bieden je een uitdagende baan voor langere tijd met kans op een vaste aanstelling binnen onze organisatie.
  • Een uitdagende en afwisselende functie met interessante doorgroeimogelijkheden.
  • Een functie met veel interne & internationale contacten, met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.
  • Een informele organisatiestructuur met korte en directe communicatielijnen.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Functie eisen

Ben jij creatief, heb je een neus voor trends, beschik je over de juiste communicatieve vaardigheden en heb je geen problemen met planning en timemanagement in een hectische en dynamische omgeving? Dan zijn wij nieuwgierig naar jou! 

Daarnaast is het belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst, zowel in woord als geschrift, beschikt over een afgeronde HBO opleiding in commerciële richting en een aantal jaren relevante werkervaring hebt.

 

 Wij werken samen met WERQ, voor de invulling van deze vacature. Voor meer informatie mag je ook telefonisch contact opnemen met:

Martine van der Laan              
T           06 11 09 55 58
M          m.vanderlaan@werq.nl

Hellen Willems 
T           06 11 78 72 78 
M          h.willems@werq.nl

Heb je interesse in deze functie? 

 Solliciteer direct 

 

 

Terug