Vacature Manager Logistiek & Transport

Internationale beweging realiseren vanuit Hoogeveen

De uitdaging

IG Design Group kan jou met deze rol als Manager Logistiek & Transport het ideale scenario bieden. Je kan de laatste twee kwartalen van dit jaar meedraaien met de piekdrukte die dit seizoenbedrijf met zich meebrengt. Je wordt in die periode tevens ingewerkt door de huidige manager waarvan de pensioengerechtigde leeftijd over een paar jaar nadert en leert alle kneepjes van het vak. Hij draagt het stokje vervolgens begin 2023 graag aan jou over, zodat jij de verantwoordelijkheid kan nemen om samen met jouw team verder te groeien. Jij kunt dus groeien terwijl de huidige manager nog beschikbaar blijft.

Ga er maar aan staan; 60.000 m2 opslagcapaciteit, miljoenen euro’s aan extern transport organiseren en ruim 70.000 pallets per jaar opslaan, beheren en (laten) vervoeren. Dat is waar we als span of control voor deze rol over spreken. Dat is wat jij aanstuurt, organiseert, borgt en elke dag beter, slimmer en efficiënter doet. Voor klanten van formaat die op jou rekenen. Gemiddeld leidt je een team van tussen de 20 en 30 medewerkers. We spreken van gemiddeld omdat de invloed van piekdruktes zo groot is. Uiteraard is het hele kernteam en de basisbezetting in vaste dienst.

Jouw takenpakket bestaat in basis uit het verzorgen van accuraat voorraadbeheer, het verwerken van in- en uitgaande goederen en het kiezen van de juiste transportmix. Zowel voor de eigen productiefaciliteiten als voor afnemers en toeleveranciers uit de hele wereld. Je stemt fysieke voorraden, interne bevoorrading, locaties, levertijden, transport en beschikbaarheid constant af via het WMS en ERP-systeem. Deze digitale tools en scanningsystemen geven je altijd een real-time inzicht. Intern heb je veelvuldig contact met de afdelingen verkoop, inkoop en productie. Extern heb je frequent contacten met onder andere leveranciers (denk aan heftrucks), transporteurs, distributiecentra van retailers in Europa en verhuurders van opslagruimtes. Je denkt organisatiebreed actief mee in verbetervoorstellen en legt verantwoording af aan de Director Operations die jou door zijn ervaring meer dan gemiddeld kan ondersteunen.

Profiel

  • HBO werk- en denkniveau, waarbij je in ieder geval een opleiding en aanvullende cursussen hebt afgerond op het gebied van logistiek, supply chain, transport en/of warehousing.
  • Enige ervaring in een leidinggevende rol in de logistieke keten of supply chain in een hectische, liefst internationale omgeving.
  • Grote mate van zelfstandigheid, ondernemend, creativiteit en initiatiefrijk.
  • Je bent oplossingsgericht en praktisch ingesteld.
  • Je toont duidelijk leiderschap en hebt een commerciële instelling.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal. (basis)Duits is mooi meegenomen.
  • Woonachtig binnen een aanvaardbare straal rondom Hoogeveen of bereid te verhuizen.

Interesse in deze logistieke managementrol bij IG Design Group?

Heb jij het lef en de ervaring om deze interessante logistieke managementrol bij de IG Design Group in Hoogeveen te pakken? Dan zijn wij benieuwd naar jouw cv en motivatie (vacature@asbr.nl). Eerst vragen? Je kunt je hiervoor (meer dan vertrouwelijk) richten tot ASBR YouManagement, die ook deze W&S procedure exclusief voor ons verzorgt. Contactpersoon: Edwin Klomp (088-1260440, na kantoortijd op 06-55194295).

Klik onderstaand voor de volledige vacature bij ASBR:

volledig vacature


 

 

 

 

 

Terug