Vacature Operationeel Inkoper

Ben jij die nauwkeurige en initiatiefrijke professional die de spil is tussen leveranciers (voornamelijk China), de Design Studio, Product Management en Productie & Logitiek? Dan biedt IG Design Group je een uitdagende functie waarbij je dagelijks contact hebt met uiteenlopende relaties in binnen- en buitenland. 

 

De functie 

Jij bent de spil tussen de creatief-commerciële teams (Design Studio, Product Management en Inside Sales) van de IG Design Group en haar leveranciers (veelal via eigen merchandisers op ons kantoor in Ningbo, China). Jij bestelt de producten en samples die zorgvuldig zijn uitgezocht door de productmanager en de klanten. Jij bewaakt het hele orderproces en zorgt dat je tijdig alle benodigde informatie van de betrokken partijen ontvangt zodat producten op tijd gemaakt en verstuurd kunnen worden. Jij signaleert vroegtijdig problemen en mogelijke vertragingen door actief de orders bij te houden en kritische vragen te stellen. Door prioriteiten aan te geven bij de merchandisers en leveranciers zorg jij dat alle producten op tijd bij de klant staan. Bij issues in de supply chain, die een optimale voorraad en beschikbaarheid in de weg staan toon je eigenaarschap, pak je de telefoon en zoek je proactief naar oplossingen. Ondertussen bouw je een goede relatie met de merchandisers en leveranciers op.

In deze functie werk je nauw samen met de productmanagers, designers, inside sales medewerkers en merchandisers. Aangezien je veel contact hebt met leveranciers uit China is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en een uitstekende beheersing hebt van de Engelse taal.

De grootste uitdagingen van deze functie zijn het dynamische seizoenskarakter en het feit dat alle orders zich in een andere fase van het proces bevinden waardoor het complex is alle activiteiten op het juiste moment uit te voeren. Het vereist overzicht en eigenaarschap.

 

Functie-eisen

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Initiatiefrijke en communicatief vaardige persoonlijkheid
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie (inkoop, supply chain of customer service) is een pre
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Stressbestendig
 • Overzicht kunnen houden, ook in drukke tijden
 • Nauwkeuring en secuur werkend
 • Enthousiaste en sprankelende persoonlijkheid

Nieuwsgierig geworden?
Q-Logic verzorgt de werving & selectie voor deze functie. Bekijk de volledige vacature via de onderstaande knop.

Volledige vacature

Ons aanbod          

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een internationale omgeving bij een topspeler in de Europese markt
 • Een functie met veel nationale & internationale contacten
 • Een open werksfeer met korte communicatielijnen
 • Een fulltime dienstverband (28/32 uur is ook mogelijk) met een goed pakket arbeidsvoorwaarden
 • Een cultuur die zich kenmerkt door een combinatie van het ondernemerschap van een familiebedrijf, de flexibiliteit en betrokkenheid van een kleine onderneming en de professionaliteit van een grote, internationale organisatie

Interesse?
Heb je interesse in deze functie of heb je andere vragen? Soliciteer direct! of neem dan contact op met Mark Jansink van Q-Logic.

Mark Jansink             
T             06 29 23 91 75
M            m.jansink@q-logic.nl

 

 

 

 

Terug