Support Medewerker Binnendienst

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Support Medewerker Binnendienst voor 28 uur per week!
  

De functie

Onze verkooporganisatie is opgedeeld in regio's. Ter versterking van het Benelux Team zijn wij op zoek naar een commercieel en gedreven support medewerker binnendienst.

Zodra de verkoop buitendienst met de klant een wensenpakket heeft besproken, gaat onze designafdeling aan de slag om diverse voorstellen te ontwikkelen. Het gaat meestal om opdrachten met een grote diversiteit aan producten. Als support medewerker binnendienst werk je nauw samen met de verkoop buitendienst, de designafdeling en de afdeling productmanagement, waarbij jij de administratieve spin in het web bent. In deze rol ben je verantwoordelijk voor enkele grote retailers.

Welke werkzaamheden ga je nog meer doen in deze afwisselende functie?

  • Het coördineren van grote en complexe orderprojecten, waarbij je jouw teamleden en je klanten voorziet van de juiste informatie
  • Je bewaakt deadlines en neemt de voortrekkersrol op je
  • Het meedenken over producten, voorstellen en oplossingen voor jouw klanten
  • Het opstellen en verstrekken van offertes aan klanten, conform hun protocollen
  • Het behandelen en opvolgen van offertes, afroepen en mutaties in diverse administratieve systemen
  • Het controleren van inkomende orders op prijs, levertijd en uitvoerbaarheid
  • Het zelfstandig beheren van alle klantgerelateerde informatie in het CRM-systeem

Ons aanbod

We bieden je een uitdagende en afwisselende parttime functie voor 28 uur per week in een dynamische omgeving. Je hebt veel interne & internationale contacten en er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. IG Design Group is een professionele organisatie met een open werksfeer en korte communicatielijnen. Daarnaast kent IG Design Group goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functie eisen

Je beschikt over een aantal jaren werkervaring in een commerciële binnendienstfunctie. Daarnaast heb je een aantoonbaar MBO+/HBO werk- en denkniveau. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en ook werken met Excel is voor jou geen enkel probleem. Je bent stressbestendig, pro-actief, klantgericht en accuraat in je administratieve handelingen. Werken in een internationale omgeving is voor jou bekend. Ook ben je zo flexibel ingesteld dat je zowel individueel als in teamverband kunt werken, waarbij je ervaring hebt om teams aan te sturen.

Wij werken samen met WERQ voor de invulling van deze vacature; dus ben jij dé kandidaat die wij zoeken? Wil je meer informatie of direct solliciteren?
Dat kan! Neem dan contact op met Martine van der Laan of Hellen Willems

Martine van der Laan              
T           06 11 09 55 58
M          m.vanderlaan@werq.nl

Hellen Willems 
T           06 11 78 72 78 
M          h.willems@werq.nl

Heb je interesse in deze functie? 

 Solliciteer direct 

 

 

Terug