Assistent Product Manager

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Assistent Product Manager, die voor langere tijd ons team komt versterken!
 

De functie

Het betreft een fulltime functie van 36 uur per week. Als Assistent Product Manager ondersteun je het Product Management Team met prijsaanvragen en de productontwikkeling voor zowel de standaardcollecties als de klantgebonden producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt verwerken van alle productdata. Hierdoor leer je veel over het assortiment, materialen, verpakkingen, wet- en regelgeving, de organisatie en de klanten. 

Je coördineert, in overleg met de Product Manager, het proces voor het verzamelen van alle productdata en zorg je er voor dat alles volgens planning verloopt. Ook ben je verantwoordelijk voor de sample verzoeken en de offertes en prijslijsten. 

Ons aanbod

  • Wij bieden je een uitdagende baan voor langere tijd met kans op een vaste aanstelling binnen onze organisatie.
  • Een functie met een grote diversiteit aan werkzaamheden, waarbij het zwaartepunt ligt op administratieve taken.
  • Een informele organisatiestructuur met korte en directe communicatielijnen.
  • je komt te werken in een betrokken team van mensen met een klantgerichte instelling.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Functie eisen

Ben jij gestructureerd en beschik je over de juiste communicatieve vaardigheden, ben je accuraat, planmatig en heb je je timemanagement op orde in een hectische en dynamische omgeving? Dan zijn wij nieuwgierig naar jou! 

Daarnaast is het belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst, zowel in woord als geschrift, beschikt over een afgeronde opleiding in commerciële richting en een aantal jaren relevante werkervaring hebt.

 Wij werken samen met WERQ, voor de invulling van deze vacature. Voor meer informatie mag je ook telefonisch contact opnemen met:

Martine van der Laan              
T           06 11 09 55 58
M          m.vanderlaan@werq.nl

Hellen Willems 
T           06 11 78 72 78 
M          h.willems@werq.nl

Heb je interesse in deze functie? 

 Solliciteer direct 

 

 

Terug