Medewerker Binnendienst

Wij zoeken een commercieel gedreven Medewerker Binnendienst voor het Rayon Benelux.
  

De functie

IG Design levert cadeauverpakkingen en accessoires aan dé grote retailers binnen Europa. De verkooporganisatie is opgedeeld in regio’s. Het betreft een functie van 36 uur per week. In deze functie maak je deel uit van het Benelux Team. 

Zodra de verkoop buitendienst met de klant een wensenpakket heeft besproken, gaat onze designafdeling aan de slag om allerlei voorstellen te ontwikkelen. Het productmanagement is betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten, stationery en table- en party-ware. Het zijn veelal grote opdrachten met een grote diversiteit aan producten.

Als Medewerker Binnendienst in het Benelux team werk je nauw samen met de verkoop buitendienst, de designafdeling en de afdeling productmanagement, waarbij jij de commerciële en coördinerende spin in het web bent. In deze rol ben je verantwoordelijk voor enkele (grote) retailers.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het coördineren van grote en complexe orderprojecten, waarbij je jouw teamleden en je klanten voorziet van de juiste informatie
  • Je bewaakt deadlines en neemt de voortrekkersrol op je
  • Het meedenken over producten, voorstellen en oplossingen voor jouw klanten
  • Het opstellen en verstrekken van offertes aan jouw klanten, conform het protocol van deze relaties
  • Het behandelen, opvolgen en afroepen van orders doorvoeren van mutaties in diverse administratieve systemen
  • Het controleren van inkomende orders op prijs, levertijd en uitvoerbaarheid
  • Het zelfstandig beheren van alle klantgerelateerde informatie in het CRM-systeem

Ons aanbod

Een uitdagende en afwisselende functie voor 36 uur per week in een internationale omgeving. Je hebt veel interne & internationale contacten en er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. IG Design heeft een informele werksfeer en korte en directe communicatielijnen. Daarnaast kent IG Design goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functie eisen

Je beschikt over een aantal jaren werkervaring in een commerciële binnendienstfunctie. Je hebt aantoonbaar MBO+/HBO werk- en denkniveau. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je hebt ervaring met Excel of de wil om dit te leren. Je kunt wel tegen een stootje in een dynamische omgeving. Je bent pro-actief, klantgericht en accuraat. Werken in een internationale omgeving is jou niet onbekend. Je kunt zowel individueel als in teamverband werken en je hebt ervaring in het aansturen van teams. Je hebt affiniteit met productie.

Ben jij dé perfecte kandidaat? Of heb jij dé persoonlijkheid die wij zoeken en de capaciteit om de andere vaardigheden te leren? 

Neem dan contact op met Werq of solliciteer direct!

Martine van der Laan              
T           06 11 09 55 58
M          m.vanderlaan@werq.nl

Hellen Willems 
T           06 11 78 72 78 
M          h.willems@werq.nl

 

 Solliciteer direct 

 

 

Terug